$('#mainContent').ScrollTo({ duration: 1000, easing:'linear'
                    });
Despre noi

Pralina - Cofetaria din Inima Transilvaniei

Cofetarie Cluj Napoca - PralinaPovestea Pralina își are începuturile acum mai bine de 15 ani, când dorința de a creea o cofetărie aparte, cu produse gustoase și tradiționale prinde curaj în sufletele celor ce astăzi îndulcesc orașele din inima Transilvaniei cu bunătăți atent meștesugite în timp. Drumul de început a fost timid și plin de necunoscut, dar presărat cu ambiție, dăruire, idei și multă muncă a devenit azi un drum solid, mereu îmbunătățit și recunoscut de tot mai mulți ardeleni.

Maeștrii noștri cofetari realizează zilnic pentru dumneavoastră combinațiile perfecte din cele mai bune ingrediente. Torturile și prăjiturile noastre se bucură de aprecierea clienților noștri atât la nunți, botezuri și alte ocazii speciale cât și atunci cand doriți să savurați o prăjitură în ambianța placută a uneia dintre cofetăriile Pralina.

Laborator Cofetarie Cluj Dotat cu Utilaje de Ultima Generatie

Laboratorul nostru de producție este nou și complet dotat cu utilaje de ultima generație, produse în Germania și Italia. De asemenea suntem prima facilitate de producție din Ardeal agreată sanitar-veterinar, amplasată ideal la marginea municipiului Cluj-Napoca, într-o zonă complet nepoluată, ce concentrează facilități de producție din industria alimentară (Napolact, fabrici de biscuiți, morărit ș.a.). 

Furnizor pentru Magazinele Billa, Profi, Trupele NATO si Firme de Catering

Siguranța alimentară și calitatea produselor este de cea mai mare importanță pentru noi, astfel încât inginerii noștri tehnologi monitorizează permanent starea de perfectă igienă și au grijă să folosească materii prime de la cei mai buni furnizori. Distribuția o realizăm cu flota proprie de mașini refrigerate, cu înregistratoare de temperatură. Alături de distribuția de torturi la comandă, prăjituri și produse de patiserie prin magazinele proprii, suntem și furnizor BILLA și PROFI pentru un număr de magazine din Ardeal și furnizor pentru trupele NATO.

De asemenea suntem furnizorii de produse specifice pentru un număr important de firme de catering și companii mari ce doresc sa aibă contracte directe cu noi.